Kapcsolat

Csatlakozzon a legsikeresebb üzleti hálózathoz, és használja ki a CompanyWall Business portált még ma! További kérdések és aggályok esetén állunk rendelkezésére az oldalon, amelyekre a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk.

+36705908157

info@companywall.hu

TECHNIKAI ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

A CompanyWall Business weboldalon a technikai támogatást egy tapasztalt szakembercsapat biztosítja, akik kifinomult műszaki megoldásokat valósítanak meg ügyfeleink minden problémájára és segítség kérésére.

Ha szeretné használni a pénzügyi asszisztens oldal eszközeit, elkészítettünk egy PDF formátumú útmutatót, amelyet INNEN tölthet le.

 

Tehnicka podrska

Ha szeretné használni a pénzügyi asszisztens oldalon található eszközöket, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.

CompanyWall Business, a magyar cégek legbiztonságosabb asszisztense, amely átlátható módon feldolgozva és terjesztve kínálja felhasználóinak aktuális és legfontosabb munkahelyi információkat.

A legfrissebb céginformációk mellett lakossági információkat is kínál, amelyek a speciális keresési lehetőséggel gyorsan és egyszerűen megtekinthetők.

Útmutató a CompanyWall üzleti portál használatához

A regisztrációhoz a jobb felső sarokban található kis ikonra kell kattintani. Az ikonra kattintás után megnyílik a„BELÉPÉS“ és a „REGISZTRÁCIÓ“.

Kattints a regisztráció lehetőségére, majd válaszd ki azt a csomagot, amelyet szeretnél. Miután kiválasztottad a csomagot, töltsd ki a regisztrációs űrlapot.

Az űrlap kitöltése után kattints a „Felhasználás feltételeit elfogadom“mezőre.

A „Regisztráció se“, gombra kattintás után kapni fogsz egy e-mailt egy megerősítő linkkel, amit használhatsz az e-mail címed megerősítéséhez.

A regisztrációt követően ügyfélszolgálatunk 24 órán belül fel fogja venni Önnel a kapcsolatot, és befejezi a regisztrációs folyamatot, így hozzáférhet a weboldalon található összes információhoz

Ha az „egyeszerű“ vagy „alap“ csomagokat szeretnétek választani, a fizetést a PayPal alkalmazással hajthatjátok végre, és azonnal hozzáférhettek az adatokhoz a fizetés után.

Login image

Bejelentkezéshez kattints a jobb felső sarokban található kis ember ikonra. Miután rákattintottál az ikonra, megjelennek a„Belépés“ és „Regisztráció“ lehetőségek.

Ha már megkaptad a felhasználóneved és a jelszavadat a számláddal együtt, vagy regisztráltál és hozzáférésed van, írd be a felhasználóneved és a jelszavad, majd jelentkezz be a Companywall Businessbe.

Ha elfelejtetted a jelszavadat, a bejelentkezési oldalon kattints a „Elfelejtetted a jelszavadat?“ lehetőségre, majd kövesd az utasításokat a jelszó visszaállításához.

Miután bejelentkeztél, automatikusan megjelenik a CompanyWall Business főoldala, ahol hozzáférhetsz az összes rendelkezésre álló információhoz.

Az oldal tetején található egy gyors keresőmező, ahol beírhatod az adószámot, a cégjegyzékszámot számot vagy a cég nevét, amelyre kíváncsi vagy.

A KEZDŐLAPON található egy követési lista, egy utolsó keresés, nyitott árverések és felszámolások.

A keresési feltételek beviteli mezőjében található nyílra kattintva a részltetes keresés nyílik meg. A részletes keresésben több kritériumot is használhat, így csökkentheti a keresés eredményeinek számát.

Ez az opció hasznos lehet a vállalatok adatainak hatékony letöltéséhez a keresés eredményeiből, vagy ha olyan vállalatokat szeretne találni, amelyek megfelelnek bizonyos kritériumoknak.

Fontos megemlíteni a „Kritérium hozzáadása“ opciót is. Ebben a részben beállító a kívánt kritériumokat az éves pénzügyi jelentések alapján, az évek szerint, amelyekre kíváncsi.

Miután beállította az összes keresési kritériumot, kattintson a „Keresés“ gombra, és a Companywall Business kilistázza a keresés eredményeit.

Ha először lép be a Companywall Business portálra, a követési lista valószínűleg üres lesz.Töltse fel azzal, hogy rákattint a „Kövesse a céget“ lehetőségre a keresési eredményeknél, vagy a vállalat profiljánál.
Az összes olyan cég megjelenik a követési listáján a kezdőoldalon akit felvett, így gyorsabban áttekintheti a követett cégeket , és megtekintheti az alapvető és fontos információkat, anélkül hogy részletesen áttekintené a vállalatot.

Továbbá, minden olyan vállalat, amelyet a követési listán ide felvett, értesítést kap minden alkalommal, amikor valami változik a vállalatnál. Legyen az a cég kilépése vagy belépése a zároltak közül, új számla megnyitása, címváltozás stb.Nincs korlátozás arra, hogy hány vállalatot helyezhet a követési listára.

Az előző keresések listája lehetővé teszi számukra, hogy könnyen megtalálják újra azt a vállalatot, amely érdekli Önöket.

Az összes keresési előzményt megtekinthetik a fiókbeállításaikban.

Az összes keresési eredményhez jutáshoz kattintsanak a felhasználói nevükre a jobb felső sarokban, majd válasszák ki az„Fiók kezelése“ lehetőséget.

Help

A leggyakrabban keresett vállalatok azok, amelyeket a Companywall Business pénzügyi asszisztenseinek felhasználói legtöbbször néznek meg.

A „Ki keres engem“ funkció segítségével nyomon követheti, hogy mely regisztrált felhasználók keresték az Ön cégét a vállalat pénzügyi információiban a CompanyWall-on. Az Ön cége által felülvizsgált, nem regisztrált felhasználók számáról is adatokat szolgáltattak Önnek.

Használja a „Ki követ engem“ funkciót, így a többi regisztrált felhasználó is látni fogja, hogy követi őket.

Amennyiben ezt nem szeretné használni, kérje technikai támogatásunkat, és kikapcsoljuk Önnek

Ez esetben viszont elesik a lehetőségétől, hogy lássa ki az aki Önt kereste.

A Companywall Business teljes hozzáféréssel rendelkezik az összes árveréshez Magyarországon.

Ez a lista tartalmazza az aukció legfontosabb információit, beleértve az időpontot, az összeget, a kapcsolatokat és az elérhető dokumentumokat.

Testreszabható keresési kritériumokkal csökkenthetitek az aukciók és csődök számát, amelyek megjelennek.

A gyorskereső mezőbe az adószám, regisztrációs szám vagy cégnév megadásával megnyílik egy oldal, ahol a gyorskereső mezőbe beírt kulcsszavak alapján részletes keresés és keresési eredmények találhatók.

Az oldal alján, a keresési feltételek alatt található a keresési eredmények listája.

Az eredményeket csoportok szerint is rendezheti, például „ki keresett engem“, „legújabb cégek“ és hasonlók szerint.

A keresés eredményét Excel táblázatban jelenítheti meg a céggel kapcsolatos alapvető információkkal. Különösen alkalmas, ha adatokat szeretne bevinni saját rendszerébe, vagy más módon szeretné használni a cég adatbázisait.

A keresési eredmények között a cég nevére kattintva a weboldalon részletes áttekintést kap a kiválasztott cégről.

Ha a kiválasztott cégre kattint, a bal oldalon különböző adatkategóriákat talál. A legfontosabb vállalati adatok közé tartoznak a PÉNZÜGYI ADATOK.

Itt vannak azok a pénzügyi jelentések vagy az éves jelentések, amelyeket a vállalatok minden évben benyújtanak a NAV felé.

Ezek az adatok képezik a CompanyWall

Ellenőrizheti az egyenlegeket, a sikerességi arányokat és a mutatókat, valamint saját indikátorok létrehozását is lehetővé tesszük.

A 2015-ös pénzügyi adatokat a pénzügyi informátorban közöljük.

A CompanyWall Business pénzügyi informátora a legfontosabb alap- és pénzügyi adatokon túl különféle egyéb információkat is tartalmaz, amelyek megkönnyítik a munkavégzést, vagy segíthetnek új partnerek, ügyfelek megtalálásában.

A leghasznosabb adatok közé tartoznak, amelyek segítségével megvédheti magát a nemfizetéstől, vagy értékelheti a vállalkozást egy másik cél szempontjából:

 • zárolt számlák
 • jogi lépések
 • konkurens cégek.

Ha segítségre van szüksége a pénzügyi asszisztens használatában, technikai ügyfélszolgálatunk minden munkanapon 8:00 és 16:00 óra között elérhető, és szívesen segítünk a CompanyWall minél egyszerűbb és hatékonyabb beállításában.

Ha még nem regisztrált, és érdekli, hogy milyen adatok és funkciók állnak rendelkezésre, és saját szemével szeretne megbizonyosodni arról, milyen egyszerű az üzleti pénzügyi információk használata a CompanyWall-on, kipróbálhat egy ingyenes 3 napos demó hozzáférést.

Miért van szüksége a pénzügyi asszisztens szolgáltatásaira, eszközeire?

Képzeld el, hogy egy portálnak tízezres felhasználói bázisa van, akik különböző munkaterületeken dolgoznak. A monitorizálási listák segítenek a kliensek közötti együttműködés könnyebb és gyorsabb azonosításában és megvalósításában.

A követési lista egy helyen kínálja az összes olyan céget, amelyet a legtöbbet ellenőrzöl és követsz. Fontos, hogy e-mailen értesítést kapj minden változásról azokban a cégekben, amelyeket a követési listádon szerepeltetsz

A követési listára leggyakrabban beszállítók, üzleti partnerek, ügyfelek és más olyan vállalatok kerülnek, akikkel dolgozol.

Például, ha egy ügyfél számlája tiltásra kerül, akkor értesítést kapsz erről, és eldöntheted, hogyan fogsz vele dolgozni a jövőben, hogy számlát küldesz-e neki, vagy pro-forma számlát a szolgáltatásaidért.

A figyelő lista az egyik legfontosabb eszköze a pénzügyi asszisztensnek a Companywall Business-nél, és lehetővé teszi, hogy biztonságosan dolgozz a jövőben, és csökkentsd a kiadott számlák kifizetésének kockázatát.

Followed list image

Az adatokat a vállalatokról naponta frissítjük a portálon. A változásokkal való lépést tartás érdekében a CompanyWall Business rendszeresen értesítéseket küld a változásokról az e-mail címére, így időt és energiát spórolhat meg

Ha az adott cég változásairól tájékozódni szeretnél, választott cégnek szerepelnie kell a figyelő listádon..

A változásokról szóló információkat minden nap elküldjük az e-mail címére, amikor frissítjük az adatainkat a CompanyWall Business portálunkon.

Az értesítések a felhasználói nevéhez rendelt e-mail címre kerülnek elküldésre. Ha azt szeretnék, hogy az értesítéseket egy másik e-mail címre kapják, akkor meg kell valtoztatnia a felhasználói nevüket. Ezt megtehetik a fiókbeállításokban.

Miután megváltoztatták a felhasználói nevüket, a következő bejelentkezéskor már az új felhasználói nevüket kell használni a portálhoz való hozzáféréshez.

Szervezze meg üzleti stratégiáját, tekintse meg versenytársait, beszállítóit vagy ügyfeleit, és értékelje cégét! A "melyek nekem megfelelnek" cégek listájában láthatja azoknak a cégeknek a webhelyeit, amelyek áttekintették az Ön cégének adatait, valamint az utolsó ellenőrzés időpontját.

Információk állnak rendelkezésre arról, hogy hány felhasználó tekintette meg cégét névtelenül és regisztrálva egyaránt. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy megtudja, melyik cég lehet ideális üzleti partnere, melyik versenytársa nézi az Ön profilját, és mely cégek érdeklik Önt.

Ezen adatok alapján könnyen kiválaszthatja a megfelelő üzleti stratégiát a jövőben. Ez a lista a következőket tartalmazza:

Anonim alanyok,ami azt jelenti, hogy fizikai személyek vagy jogi személyek keresnek Önök után a Google-on, akik nem regisztrált felhasználók a portálon;anonim felhasználók; Mindkét esetben ezeknek a felhasználóknak nincs hozzáférésük a cégük minden adatához, csak az alapvető információkhoz;

A portál regisztrált ügyfelei, esetében ezen a listán láthatják a cég nevét, adószámát (EDB), és a vállalat EMBS kódját, amely érdeklődött az üzletük iránt. Ezek az ügyfelek teljes körű hozzáféréssel rendelkeznek a vállalatuk adataihoz.

Amikor részletes áttekintést választják a vállalatról, megtekinthetitek a cég hitelminősítését is. A minősítés gyors és megbízható betekintést nyújt a vállalat stabilitásába, működésébe és egészségébe, és nagy mértékben előrejelzi annak a lehetőségét a jövőben, hogy csődbe megy vagy felszámolják.

A hitelminősítés rendkívül fontos információ. Az értékelés alapján döntik el, hogy a vállalat jogosult-e a hitelképességi tanúsítványra, hogyan működik, korábban milyen volt a működése, és hogy megbízható-e partner, vagy éppen kerülendő-e a jövőben.

A CompanyWall Business hitelminősítése a legfontosabb pénzügyi mutatók, a fizetésképtelenségi előzmények és más fontos adatok alapján számolódik ki.

Ez a vállalat működésének legbiztosabb mutatója, amely a statikus és dinamikus értékelés kombinációjából származik.

A cég adatainak böngészésével lehetőség van a „hiteljelentés letöltésére” is. Angol vagy magyar nyelven férhet hozzá.

A hiteljelentés az elmúlt 2 év összes adatának összesítése, PDF formátumban generálódik, így e-mailben elküldhető, kinyomtatható és hasonlók.

Grafikusan jeleníti meg a fontos mutatókat, pénzügyi adatokat, tulajdonosi adatokat, hitelminősítést és egyéb dolgokat, amelyekre a vállalatok pénzügyi elemzéséhez szüksége van.

Az angol nyelvű verzió akkor hasznos, ha nemzetközi szinten dolgozik, és szeretné partnereinek megmutatni saját vagy valaki más hiteljelentését.

A portál Magyarországon bejegyzett összes vállalatra vonatkozó alapadatokat tartalmazza, amelyeket rendszeresen frissítenek, és napi ellenőrzésnek vetik alá a ComapnyWall és az adóhivatal közötti exkluzív együttműködés révén.

A megbízható és átlátható adatok alapján a portál felhasználói gyorsan és egyszerűen megtalálhatják az őket érdeklő cégek számára a kívánt információkat, és ezzel hozzájárulnak a biztonságos és sikeres üzleti együttműködés megkötéséhez.

A céggel kapcsolatos alapvető információk a következők:

 • A cég alapvető adatai (cím, elérhetőségek stb.)
 • A cég tevékenységei (függetlenül attól, hogy aktívan működik-e vagy sem)
 • Az ÁFA rendszerben van a cég?
 • Vállalati tevékenység
 • Alkalmazotti létszám
 • Cégbejegyzés helye
 • Munkaegység lista

A pénzügyi asszisztens a cégeknek szóló alapinformációk mellett a hivatalos pénzügyi beszámolók alapján, más gazdasági intézményekkel együttműködve megszerzett részletes tájékoztatást nyújt az ügyfeleknek.

Ezeket az adatokat részletes pénzügyi elemzésnek vetették alá, és ezek alapján az egyes regisztrált felhasználók eredményei egyszerűen megjelennek a weboldalon.

Az információk feldolgozásának és további terjesztésének ez a módja megkönnyíti a weboldal ügyfelei számára a fontos üzleti döntések meghozatalát, és hozzájárul a biztonságos üzletmenethez Magyarországon .

Ez az információ a következőket tartalmazza:

 • Pénzügyi információk összefoglalása
 • Az alapvető információk grafikus ábrázolása
 • A NAV által kiadott mérleg
 • A NAV által kiadott üzlet és veszteség
 • Bírósági ügyek és a bírósági ügyek kimenetele
 • Giro számla állapota - zárolás
 • Zárolások és bírósági ügyek

Ezenkívül egy egyszerű kattintással ellenőrizheti fiókjai állapotát, hogy a cég le van-e tiltva, milyen időtartamra és mekkora összegre. Azt is ellenőrizheti, hogy a cégnél volt-e bírósági eljárás a fennálló kötelezettségek miatt, és csak a teljes bírósági eljárást követheti nyomon.

A részletes keresés lehetővé teszi az személyek és cégek keresését a legfontosabb elérhető kritériumok szerint.
Maga a keresőmotor lehetővé teszi, hogy meghatározott szempontok szerint megkeresse a teljes cég mérlegében szereplő maximális és minimális összeget.

Kereshet például cégeket a működési eredmény és a mérleg egyéb adatai, valamint az előző évi adatok alapján.

Kereséshet a jelenleg zárolt, csődbe jutott és hasonló cégekre.

Ezen paraméterek alapján új partnereket, kedvező beszállítókat és megbízható ügyfeleket találhat. A keresési eredményeket megjelölheti, Excel-táblázatba exportálhatja, majd elmentheti a számítógépére.

Ez az opció lehetővé teszi, hogy megtekinthesse, mely cégekkel kapcsolódnak egy vállalat vezetői vagy maga a vállalat. Ezeket az adatokat tekintve világos képet kaphat ezeknek a cégeknek a működéséről.

A Speciális keresés mezőben olyan feltételeket adhat meg, amelyek alapján szeretné látni az Önt érdeklő cégek listáját. Ezen paraméterek alapján új munkatársakat, kedvező beszállítókat és megbízható ügyfeleket találhat.

A keresési eredményeket megjelölheti, Excel-táblázatba exportálhatja, majd elmentheti a számítógépére. Ez az opció lehetővé teszi, hogy megtekinthesse, mely cégekkel kapcsolódnak egy vállalat felelősei vagy maga a vállalat. Ezeket az adatokat tekintve világos képet kaphat ezeknek a cégeknek a működéséről.

A Companywall Business portálon megtekintheti a Magyarországon végrehajtott végrehajtó eljárásokban lebonyolított aukciók listáját is.

Árveréseken ingó dolgokat, ingatlanokat, jogokat és egyéb értékpapírokat és pénzeszközöket kínálnak. Ezeken az árveréseken a társaság tulajdonában lévő ingatlanokat kínálják fel, amelyek megvásárlása fedezi a társaság vagyonkezelő felé fennálló tartozásának egy részét.

Az aukciók viszont remek lehetőséget jelentenek a fent említett ingatlan egy részének megvásárlására, hiszen a piacinál jóval kedvezőbb áron juthat hozzá.

A csődbe mentek listáján minden olyan cég szerepel, amelyik az elmúlt napokban csődbe ment, és láthatja, hogy egy adott csődeljárást melyik sorszám alatt nyújtottak be.

Hogyan lehet jó hitelminősítője egy cégnek, ha letiltják?
Kako da brzo uklonim tvrtke iz Liste za praćenje?
Da li mogu ugasiti opciju TKO ME TRAŽIO?
item 13

Gyakori kérdések

Regisztráltam, de nem tudok bejelentkezni a felhasználónévvel és jelszóval, amit a regisztráció során megadtam. Mit tegyek?

A weboldalhoz való hozzáférést az adminisztrátor hagyja jóvá. Regisztrációját követően 24 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Egyszerű és alapcsomagok esetén PAYPAL számlán keresztül fizethet, és ezzel azonnal beléphet a weboldalra.

Honnan gyűjti az adatokat, és azok naprakészek és pontosak?

Az összes adatgyűjtéshez felhasznált források nyilvános állami nyilvántartások.

Évente egyszer kapunk pénzügyi jelentéseket a CRRSM-től, amellyel kizárólagos együttműködést folytatunk. A regisztrációs adatokat az Adóbíróságtól gyűjtjük és munkanaponként frissítjük, valamint számlazárolást végzünk.

A weboldalon található összes adat helyes és teljesen egybeesik az állami nyilvántartás adataival. Az adatok pontossága attól függ, hogy melyik kormánytól gyűjtik az adatokat.

Hogyan tehetek fel egy céget a figyelőlistámra?

A weboldal címlapján a CompanyWall Business logó alatt az első mező a KÖVETKEZŐ LISTA.

A menüponton belül lehetőség van egy új lista létrehozására, amelyre kattintva követheti az Önt már érdeklő cégeket. Hasonlóképpen, az oldal tetején, közvetlenül a keresőmező mellett négy ikon található.

A negyedik papír szimbólummal ellátott ikon a Figyelőlista, amelyre kattintva cégeket is felvehet és felvehet a listára.

Ezen túlmenően, ha bármelyik cég nevére kattint, a cég alapvető adatait tartalmazó mező bal oldalán található a Figyelőlista ikonja. Ha rákattint, követheti vagy törölheti a cégeket a listáról.

Hány céget vehetek fel a figyelőlistámra?

A CompanyWall weboldalon többletköltségek nélkül korlátlan számú céget követhet.

A konkurens weboldalakkal ellentétben a követhető cégek száma korlátlan. A listán szereplő cégek mindegyikéről rendszeres értesítést küldünk a változásokról.

Letölthetem a CompanyWall adatait a CRM rendszerembe?

A KERESÉSI EREDMÉNYEK mezőben kiválaszthatja a keresési feltételeket, és a kapott eredményeket Excel táblába exportálhatja. Ezt követően az adatokat különböző rendszerekben használhatja fel.

Hogyan szerezhetek cégminősítési igazolást?

A weboldal által kínált fejlett eszközöknek köszönhetően, amelyeket a piac igényeihez és a modern üzletmenet gyorsaságához alkalmazkodva rendszeresen fejlesztünk, lehetővé tesszük, hogy a versenyportálokkal ellentétben egyszerűen és gyorsan keressen minden adatot az Ön cégére vonatkozóan. érdekli a.

A legtöbb más portál széleskörű és nem kellően kategorizált információkat kínál a cégek számára, míg a CompanyWall Business portálon számos lehetőség áll rendelkezésére, ahol különböző kategóriák szerint böngészhet a cégek között.

Emellett mindig naprakész információkat kínálunk Önnek, tekintettel arra, hogy több tízezer ügyfelünk van, és gondoskodunk arról, hogy a weboldalon található információk a legfrissebbek legyenek.Amíg Ön pihen, mi Magyarország egyik legmodernebb hitelminősítőjével vagyunk elfoglalva!

Hogyan kaphatom meg a Kiváló cégminősítési tanúsítványt?

A cégkiválósági tanúsítványt azoknak a cégeknek ítéljük oda, amelyek a legjobb A+, AA+ i AAAcégminősítéssel dolgoztak. Ha Ön elérte a három legjobb kreditpont egyikét, automatikusan jogosult a kiválósági bizonyítványra.

A minősítésről és a cégminősítés számításáról a Cégminősítés és a Cégkiválósági Tanúsítvány kategóriákban tájékozódhat.

Hogyan változtathatom meg a felhasználónevem és jelszavam?

VA portál felső sarkában egy fehér ikon található a felhasználók számára, erre az ikonra kattintva megnyílik a BEJELENTKEZÉS és a FIÓK LÉTREHOZÁSA.

A FIÓK LÉTREHOZÁSA ,lehetőségre kattintva megnyílik egy mező, ahol létrehozhatja felhasználónevét és jelszavát.

Habár megadtam a felhasználónevem és jelszavam, nem tudok bejelentkezni a weboldalra. Mit tegyek?

Ha biztos abban, hogy a megfelelő felhasználónevet és jelszót adta meg, és továbbra is problémái vannak a hozzáféréssel, ellenőrizze, hogy a megfelelő weboldalon van-e.

A felső dizájnsarokban a felhasználóknak szánt ikonok mellett található egy mező, ahol rövidítésekkel jelölik azoknak az országoknak a nevét, amelyekben a weboldal működik: Magyarország, Macedónia, Szerbia, Horvátország, Szlovénia, Bosznia-Hercegovina és Montenegró..

A weboldalra való bejelentkezéshez meg kell jelölnie Magyarországot ebben a mezőben.

Hogyan lehet egy olyan cégnek jó cégminősítése, amely zárolva van?

A vállalat területén minden hitelminősítés alatt az az év szerepel, amelyre az adott minősítés érvényes.

Ellenőrzze, hogy az eredményt tavaly vagy korábban számították-e ki. A cég zárolása, csődeljárása esetén a hitelminősítés az előző évek valamelyikére érvényes.

Milyen információk állnak rendelkezésére?

Mivel sikeresen regisztrált a portálra, a felső sarokban található egy nagyító ikonnal ellátott keresőmező, amibe beírhatja az adószámot-t, cégjegyzékszámot-t vagy az érdekelt cég nevét.

Amint a lakat ikonra kattint, a lehető leghamarabb feloldhatja a zárolt céget és néhány egyszerű kattintással megtudhatja az összes alapadatot, a legfontosabb pénzügyi adatokat, hitelminősítést, lehetséges számlákat és zárolásokat, váltót jegyzetek és zálogok, tartozások (ha van). Itt tájékozódhat a bírósági hirdetések történetéről, ha van olyan cég, amelyet keres.

Ezenkívül lehetősége van az összes konkurens cég, valamint az ingatlanok és a társaság tulajdonában lévő ingatlanok ellenőrzésére.

Mi érhető el a DEMO hozzáféréssel?

A DEMO hozzáféréssel felfedezheti a CompanyWall Business portál által kínált összes funkciót és szolgáltatást. A portálon hozzáférhet az összes céghez, azaz pénzügyi adataihoz és elemzéseihez.

A DEMO hozzáférés egy ingyenes próba-hozzáférés, amely három napig tart.

Kapcsolat

CompanyWall Cégminősítés

Cégminősítés

Szabványosított adatok halmaza, amely egy jogi személy teljes üzletágát felöleli

Finančni informator bonitetne hiše CompanyWall

Pénzügyi asszisztens

Teljes betekintés a vállalat pénzügyi adataiba, hogy megkülönböztesse a megbízható partnereket a megbízhatatlanoktól

Bonitetno poročilo CompanyWall

Cégminősítési riport

Egyszerű és pontos betekintés a cég üzleti tevékenységével kapcsolatos legfontosabb adatokba.

CompanyWall business - Cégminősítési igazolás

Kiváló cégminősítési tanúsítvány

A CompanyWall cégminősítő cég igazolása, amely megerősíti, hogy a cég sikeres és üzletmenete stabil.