Mi a CompanyWall Business?

A CompanyWall kft egy elismert cégkiválósági ügynökség, amit 2007-ben alapítottak annak érdekében, hogy segítsen a vállalatoknak javítani üzletüket az új ügyfelek megtalálásával és összekapcsolódásával.

Emellett az igények és a likviditás ellenőrzésével, valamint a vállalati hatékonyság javításával, a pénzügyi adatok és más gazdasági tényezők elemzésével is foglalkozunk. Hosszú évek óta tartó tapasztalataink napról napra gazdagodnak nyolc különböző európai piacon.

CompanyWall business zemljevid poslovanja

Mit csinál a CompanyWall?

Tisztában vagyunk az ellenőrzött és hiteles információk óriási jelentőségével és felbecsülhetetlen értékével, amelyek tájékoztatják az üzleti világban lévőket az aktuális helyi és globális eseményekről, valamint a trendekről a modern üzleti életben. Sok éves tapasztalatunk miatt pontosan tudjuk, mire van szüksége egy modern cégnek az átlátható és biztonságos üzletmenethez.
 

A Company Wall úttörő a hazai és külföldi vállalatok közötti hálózatépítésben és munkakapcsolatok kialakításában.

CompanyWall - pénzügyi információ

Tudjuk, hogy a transzparencia növelése elősegíti az ország és a régió gazdaságának fejlődését a biztonságos munkavégzés által, azaz a kockázatok minimalizálásával. Ma a megbízható információk az egyik legfontosabb tényezője a sikeres vállalkozásnak, és ezért a küldetésünk az, hogy minél több ügyfelünknek hozzáférhetővé tegyük őket.

Az ügyfeleink tapasztalatai és javaslatai rendkívül fontosak számunkra. Ezért a CompanyWall kft-nél hiszünk a közös jövőben, amelyben növekszünk, fejlődünk és megerősítjük szerepünket a hazai piac munkaügyi és befektetési stratégiáinak javításában a pénzügyi információs segéd CompanyWall Business segítségével.

Feladatunk, hogy pontos és ellenőrzött információkkal segítsük a helyes döntést a biztonságos üzleti együttműködés érdekében.

CompanyWall Business pénzügyi asszisztens

Cégkiválósági tanúsítvány

A CompanyWall Cégkiválósági tanúsítványa hivatalos megerősítése a Cégkiválósági minősítéssel szolgáló cégünknek, amelyet olyan vállalatoknak adnak, akik szigorú gazdasági és pénzügyi kritériumokat teljesítenek.

Csak a cégminősítés alapján, amelyet speciális módszertannal és a pénzügyi jelentés és egyéb számos tényező elemzésével kapunk, kaphat írásos elismerést, amely magas pozícionálást bizonyít a széles körben elterjedt piacon.

A cég értékelését pénzügyi szakértők végzik hivatalos adatok alapján a cég teljesítőképességének értékelésére, a pénzáramlás elemzésére, valamint a mérleg és a jövedelmek struktúrájának és mozgásának elemzésére és más pénzügyi és gazdasági tényezőkre. Ez az információ hozzáférhető a cégminősítőnkön keresztül az évek óta sikeres együttműködésünk révén a magyarországi Igazságügyi Minisztériummal.

A tanúsítvánnyal a vállalat növeli hitelességét a piacon, és bizonyítékot szerez hosszú távú rendszeres és minőségi munkájáról, amely előnyt biztosít a versenytársak kiválasztásakor. Ugyanakkor ezzel a tanúsítvánnyal az ügyfelek és partnerek számára is megerősíti a pénzügyi és gazdasági szempontból való munkavégzés biztonságát.

Kiválósági cégminősítési tanúsítvány

A CompanyWall cégminősítési tanúsítványa a cég stabil és biztonságos működésének hivatalos elismerése.

CompanyWall business cégminősítési igazolások

A CompanyWall Business küldetése

Ügyfeleinkkel hosszú távú együttműködést építünk ki és tartunk fenn egyedi igényekre szabott, egyedi szolgáltatásokkal. Tehát a szolgáltatások magas színvonala, a rendelkezésre állás és a megbízhatóság, biztonságra és bizalomra van szükségünk. Az oldalon gondosan és tisztelettel kezeljük felhasználóinkat, együttműködőinket és piaci partnereinket.

Mi az Önök specifikus igényeinek kielégítésére törekszünk, mert így mindenki előreléphet. Vállaljuk a személyes felelősséget, mindig arra törekszünk, hogy különbözőek és jobbak legyünk, és előrelépést érjünk el. Hűségesek, őszinték és közvetlenek vagyunk ügyfeleink és partnereink felé.

A CompanyWall küldetése, hogy modern módszerekkel segítse ügyfeleit a szellemi tőke, az eredmények, a jövedelmezőség, a likviditás és a munka termelékenységének növelésében.

CompanyWall célkitűzése

A cél nemcsak az új munkaszokások és trendek bevezetése, hanem azok előrejelzése és létrehozása is.

A CompanyWall a jövő időtávlatával is lépést tart, és betekintést nyújt az ügyfelek, partnerek és üzleti partnerek adataiba, miközben versenyképes áron nyújtja a végső cégminősítést, korlátlan felhasználással.
 

A CompanyWall Business platform víziója a magyar piac fejlesztésében való aktív részvétel, valamint az üzleti, kereskedelem és befektetések magas színvonalának felállítása.

CompanyWall szolgáltatások

Célunk, hogy segítsünk Önnek meghozni a helyes döntést olyan pontos és megbízható információkkal, amelyek az üzleti partner hitelminőségére, jogi vitákra, üzleti környezetre és stabilitásra vonatkoznak. A hitelminősítési információk, jogi viták, üzleti környezet és stabilitás most könnyen, áttekinthetően és biztonságosan elérhetők, és megnézheti az összes feldolgozott pénzügyi adatot azoknak, akik magyar piacon működnek.

Más ajánlatokkal ellentétben szolgáltatásunk nem újul meg automatikusan, és a technikai támogatás teljesen ingyenes. Lehetőség van arra, hogy három felhasználó egyszerre lépjen be a rendszerbe, és az általuk választott vállalatok figyelő listája hetente automatikusan frissül.

Extra költségek nélkül hozzáférhet a jelenlegi összes nyilvános árverési értékesítési listához, aktív csődeljárásokhoz és likvidációs eljárásokhoz, nyitott bírósági eljárásokhoz és más fontos értesítésekhez, amelyek az Ön érdekcsoportjával kapcsolatosak, amelyet Ön maga alakíthat ki.

Bármikor egyszerű bejelentkezéssel megtudhatja, kik érdeklődnek az Ön üzleti tevékenységei iránt, és megtekintheti vállalatának elérhető adatait. Az összes információ egyszerű és világos módon van bemutatva, és felbecsülhetetlen értékű az azonnal hozott üzleti döntésekhez minimális kockázattal.

Nézze meg a szolgáltatásokat

A CompanyWall portálhoz csatlakozva gazdagíthatja munkahelyi adatait azáltal, hogy nyomon követi annak a cégnek a weboldalának munkatevékenységét, amellyel dolgozik, vagy amellyel potenciálisan kapcsolatokat és együttműködést létesíthet.

CompanyWall Cégminősítés

Cégminősítés

Szabványosított adatok halmaza, amely egy jogi személy teljes üzletágát felöleli

Finančni informator bonitetne hiše CompanyWall

Pénzügyi asszisztens

Teljes betekintés a vállalat pénzügyi adataiba, hogy megkülönböztesse a megbízható partnereket a megbízhatatlanoktól

Bonitetno poročilo CompanyWall

Cégminősítési riport

Egyszerű és pontos betekintés a cég üzleti tevékenységével kapcsolatos legfontosabb adatokba.

CompanyWall business - Cégminősítési igazolás

Kiváló cégminősítési tanúsítvány

A CompanyWall cégminősítő cég igazolása, amely megerősíti, hogy a cég sikeres és üzletmenete stabil.