Mi a Cégkiválósági tanúsítvány?

A CompanyWall nemzetközi cégminősítő vállalat cég teljesítőképességének bizonyítványa, amely Magyarország és a régió a legnagyobb céges adatbázissal rendelkezik az alanyok cégadatairól, ennek köszönhetően több tízezer olyan ügyféllel rendelkezik, akik teljesítették a feltételeket és megszerezték ezt a rangos tanúsítványt, a sikeres és biztonságos munkáért.

A CompanyWall nagy hagyományokkal rendelkezik a cégkiválósági tanúsítványok kiadásában és a régió összes piacán működik (Magyarország, Macedónia, Egyesült Királyság, Szerbia, Szlovénia, Horvátország, Montenegró és Bosznia-Hercegovina). Minden gazdálkodó szervezetet tanúsítunk, amely megfelel a szükséges feltételeknek, miközben több ezer elégedett ügyfél erősíti meg vezető pozíciónkat.

A CompanyWall Business cégminősítési bizonyítvány hivatalosan igazolja, hogy a cég sikeres és üzleti stabilitása stabil

Cégminősítési igazolás - CompanyWall Business

Hitelképességi bizonyítvány – a siker tükre!

A hitelképességi bizonyítvány a stabil és biztonságos munkavégzés hivatalos elismerését jelenti. A piackutatások azt mutatják, hogy a CompanyWall Business tanúsítvány birtokosai stabilan dolgoznak, fokozatosan érnek el fenntartható sikereket, és elismerik egymás között nemzeti és nemzetközi szinten. A tanúsítvánnyal rendelkező cégek Magyarország és a régió legsikeresebbjeiből álló üzleti hálózatot alkotnak, és együtt dolgoznak a közép-európai országok versenytársaival.

A CompanyWall Business, hitelminősítő ház szolgáltatásaival az Igazságügyi Minisztérium általános adatait már nem kell önállóan válogatni, azok néhány kattintás után elérhetők, és az ügyfelek feldolgozva, használatra készen megkapják azokat. A hitelképességi bizonyítvánnyal már nincs szükség további cégellenőrzésekre, mivel maga az igazolás érvényes referenciát jelent viselőjének legjobb teljesítményére.

BA bevált módszertannak köszönhetően, amely alapján hitelminősítéseket határozunk meg és tanúsítunk, ügyfeleink bármikor támaszkodhatnak az általunk feldolgozott adatokra.

Mivel az országban a legtöbb hitelminősítő ház általánosan elérhető paraméterek alapján minősíti a cégeket (például egy cég több mint egy éve adósság nélkül működik), a CompanyWall Business technológiája lehetővé teszi a hitelminősítés pontos meghatározását az önkényes értékelések teljes kiiktatásával.

Ügyfeleink precíz értékelése során olyan szempontok vezérelnek bennünket, mint az alany által a blokádban említett időtartam, az adó- és egyéb tartozások, a fő- és melléktevékenységek, valamint a likviditás, a köz- és magánszféra bevételeinek aránya. , valamint sok más. Az alábbi kritériumokat és a legnagyobb hitelminősítők bevált módszereit alakítottuk ki, ügyfeleink pedig precíz értékelést és pénzügyi jelentést kapnak, amelyre támaszkodhatnak. Ez a jelentés egy tökéletes portfóliót mutat be, amely a helyszíni munkavégzés során is használható.

A tanúsítás jelentősége az Magyarország gazdasági szerkezete szempontjából

A független nemzetközi minősítő cég, a CompanyWall fontos szerepet játszik a pénzügyi adatok stabil és objektív architektúrájának kialakításában Magyarországon. A hitelminősítés népszerűsége az egyszerűségén – a sok feldolgozott adat egyetlen szimbólummal való ábrázolásán – alapul. 

Az igazolások és hiteljelentések hozzájárulnak az ország pénzügyi piacának fejlődéséhez, és fontosak az ország pénzügyi helyzetének hasznos tájékozódásához és pontos meghatározásához. Emellett segítik a befektetőket abban, hogy az ország gazdasági szerkezetének stabil és bizonytalan aspektusait egyaránt objektíven megfigyelhessék.

A gazdálkodó szervezetek és az állami intézmények egyre inkább támaszkodnak adatokra, hitelminősítésekre és számukra a CompanyWall által kiadott tanúsítványokra, és hitelminősítő házunk jelentősége megnőtt a hitelderivatívák és egyéb pénzügyi termékek nagy számának megjelenésével, amelyek a hitelminősítéstől függenek.

CompanyWall MÓDSZERTANA

A módszertan keretein belül minden elemzési kategória pénzügyi szakértők által készített dokumentáción alapul, melynek végső célja a szavazás útján a megfelelő hitelminősítés elérése.

Bár az összegyűjtött pénzügyi adatok nagymértékben függenek attól, hogy az ügyfél milyen szinten működik együtt a hitelminősítő intézetekkel, a módszertan egy átfogó folyamatot foglal magában, amely átfogó elemzést nyújt.

A CompanyWall "Know-how" a CompanyWall szellemi tulajdonának szerzői joga.

A CompanyWall módszertana röviden a következőkből áll:

Statikus minősítés az éves jelentésben szereplő teljesítménymutatók és likviditási mutatók alapján.

Dinamikus minősítés amely változó értéket képvisel, és amelyet olyan változó tényezők módosítanak, mint például:

  • Az időszak, amelyet zárolás alatt töltött
  • A bírósági eljárások számát és eredményét, amelyekben a cég részt vesz.
  • Adósságok és egyéb kötelezettségek.
  • Fő és másodlagos tevékenység.
  • Likviditás
  • A bevételek aránya a köz- és a magánszektorban.

Az a módszertan amely alapján a cégminősítést a megfelelő gazdasági területek szakértőiből álló minősítő bizottság számítja ki és állapítja meg.

Kristály elismerés - Arany hitelminősítés

‘’Kristály elismerésünk“ a vállalat sikerének és megbízhatóságának felismerhető és tekintélyes szimbóluma az üzleti világban. Mindössze 3,6%-ának sikerült elérnie ezt a nemzetközileg is elismert, arany hitelminőségű szintet, ami az elmúlt három év eredményei alapján nagyon megnehezíti a legmagasabb hitelminősítés megtartását. A elismerés a legjobb minőségű kristályból készült, tökéletes gravírozással, esztétikával és dizájnnal.

Weboldalunk regionális pénzügyi tanácsadója sok tízezer üzleti alany számára nyújt széles körű tájékoztatást Magyarország, Macedónia, Szerbia, Horvátország, Szlovénia, Montenegró és Bosznia-Hercegovina területének minden régiójából. Az átlátható és megbízható feldolgozott pénzügyi adatok, mint például a zárolásokkal kapcsolatos információk, a cégek tulajdonában lévő ingatlanok, alkalmazottai és ügyfelei, tulajdonosi szerkezete, bírósági eljárások, tulajdonosi struktúrák és még sok minden más, most csak egy kattintásnyira van Öntől. Intelligens adataink segítségével hatékonyabb irányítási rendszert alakíthat ki, és ezáltal felfedezheti és csökkentheti a lehetséges kockázatokat, megbízható információforrás felhasználásával javíthatja munkavégzését, jobban megismerheti jelenlegi és potenciális ügyfeleit, hogyan és versenyhelyzetet.
 

Certifikati bonitetne izvrsnosti CompanyWall business

CompanyWall DIZÁJN

Logó a CompanyWall-on – több mint hiteles vizuális identitás

A világ legnagyobb hitelminősítő házai által megállapított szabályok szerint az üzleti alanyok hitelminősítése a legalacsonyabb - CCC -től a legmagasabb - AAA -ig terjed. Elemzői cégünk kiváló hitelképességi tanúsítványt ad azoknak a cégeknek, amelyek sikereket értek el, ami az A+-tól AAA-ig terjedő besorolásokban tükröződik. Sok hitelház azonban nem teljesíti a hitelminősítés konkrét célját, és nem eredeti kialakításuk miatt nem éri el a felismerhető vizuális identitás hatását a piacon.

A CompanyWall grafikai megoldásai kiemelkednek a sajátos dizájnnal, amely gyors és könnyű felismerhetőséget biztosít egy hiteles márka és biztonságos hitelminősítő intézet számára. Az AAA, AA+ és A+ minősítések az intellektuális tulajdon védelmét élvező intézet által védettek, és a mi munkánkat képviselik. Az eredeti minősítési dizájn gyors azonosítást tesz lehetővé, és kiemeli a CompanyWall-t a többi hitelminősítő intézettől. A CompanyWall bélyegezi meg a vizuális identitásunkat és szimbolizálja hosszú évek óta tartó biztonságos munkánkat a hitelminősítő területen. Versenyképes ajánlattal és autentikus dizájnnal új szabványokat vezettünk be a magyar piacon a pénzügyi elemzések terén.

CompanyWall és az intellektuális tulajdon jogai

Az EUIPO (European Union Intellectual Property Office - Európai Unió Intellektuális Tulajdon Hivatal) – és más illetékes állami és nemzetközi intézményeknél a CompanyWall védettséget kapott védjegyeihez az intellektuális tulajdon jogán keresztül. A CompanyWall bélyegzőjének szerzői jogai megvédik munkánk védjegyét a jogosulatlan felhasználástól.

Grafikai megoldásaink és a AAA, AA+ és A+ bélyegek intellektuális tulajdonának védelmével nemcsak az eredeti dizájnt védelmezzük, hanem sokkal többet is. Az eredeti esztétika csak eszköz a hiteles szolgáltatás könnyebb azonosításához és a magyar vállalatok legbiztonságosabb segítőjéhez - a CompanyWall-hoz.

Az alábbi linkeken keresztül megtekinthetők a CompanyWall bélyegeinek védett változatai:

EUIPO

Certifikat bonitetne odličnosti pečat AAA

Certifikat bonitetne odličnosti pečat AA+

Certifikat bonitetne odličnosti pečat A+

A CompanyWall elégedett felhasználói

A Cégkiválósági tanúsítványt csak azoknak a vállalatoknak sikerült elérni, amelyek magas üzleti etikai normákat teljesítenek, és idővel megbízható üzleti partnerekké váltak, akik figyelmet és bizalmat érdemelnek.

A CompanyWall minősítést ad az üzleti szereplőknek, akiket a legmagasabb besorolási besorolásokkal (AAA, AA+ és A+) értékelnek

Cégminősítés AAA Cégminősítés AA+ Cégminősítés A

Kiemelkedő cég teljesítőképességről és házon belüli működésről szóló igazolás

Az egyéni fogyasztói szinten a CompanyWall kivételes üzleti információforrás, amely a ügyfeleinek a legjobb megoldásokat kínálja a modern piac igényeinek kielégítésére. A CompanyWall által lehetővé tett legfontosabb szolgáltatás a legjobb vállalatok tanúsítása. A besorolási jelentések segítenek minden ügyfelünknek gyors és biztonságos döntéseket hozni partnerségek létrehozásához, de a legjobb üzleti szereplők tanúsítása magas szintű, modern munkavégzést eredményez.

A Cégkiválósági tanúsítványok tulajdonosai a hazai gazdaság élén állnak, és a legjobb nemzetközi vállalatokkal állnak együtt vállvetve.

A Cégkiválósági tanúsítvány lehetőséget teremt különböző piacokon való jelenlét kipróbálására és segíti a kommunikációt a potenciális ügyfelekkel. Ezen a módon a tanúsított vállalatok hiteles elismerést kapnak a felelősségvállalásukért és stabilitásukért.

A nemzetközi piacon a Cégkiválósági tanúsítvány a modern üzleti tevékenység fontos részét képezi, és a hiteles besorolási intézmények tanúsítása, mint például a CompanyWall, a sikeres munkavégzés legfontosabb referencia.

A tanúsított cégek előnyre és hírnévre tesznek szert a partnerek kiválasztásában és más cégekkel szemben.

CompanyWall Cégminősítés

Cégminősítés

Szabványosított adatok halmaza, amely egy jogi személy teljes üzletágát felöleli

Finančni informator bonitetne hiše CompanyWall

Pénzügyi asszisztens

Teljes betekintés a vállalat pénzügyi adataiba, hogy megkülönböztesse a megbízható partnereket a megbízhatatlanoktól

Bonitetno poročilo CompanyWall

Cégminősítési riport

Egyszerű és pontos betekintés a cég üzleti tevékenységével kapcsolatos legfontosabb adatokba.

CompanyWall business - Cégminősítési igazolás

Kiváló cégminősítési tanúsítvány

A CompanyWall cégminősítő cég igazolása, amely megerősíti, hogy a cég sikeres és üzletmenete stabil.